Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Τι θέλει ένα καλό burger; Μία μπύρα. Και τι θέλει μια μπύρα; Ένα καλό burger.

Αυτός ο καταπληκτικός  συνδυασμός βρίσκει την απογείωση του στο Diver Beer Restaurant Corfu !!!!






Ο καιρός ακόμα το επιτρέπει . Κάθομαι στον έξω χώρο και περιμένω ……….σε λίγα λεπτά έρχεται  ο κατάλογος . 20 διαφορετικά burgers και καμιά 60 μπύρες ,τι να πρωτοδιαλέξω ......... ;;;   
Συνήθως είμαι εύκολος αλλά τώρα μπερδεύτηκα… τι να συνδυάσω με τι ;;;
Η ιδιαίτερη αδυναμία μου στο bacon με τράβηξε σαν μαγνήτης στο bacon burger ....... , όχι όχι  μάλλον θα πάρω το killer burger που έχει bacon αλλά και μια φοβερή χειροποίητη καυτερή σάλτσα .  Σηκώνω χέρι, φωνάζω την σερβιτόρα, λέω την επιλογή μου και με ρωτάει “το ψωμάκι να είναι brioche,  ή σταρένιο;” . Από το μυαλό μου πέρασε να ζητήσω ένα από το καθένα αλλά ντράπηκα και απάντησα brioche.  Νόμιζα ότι θα φύγει αλλά εκείνη συνέχισε “ χειροποίητο μπιφτέκι από μοσχαράκι  ή  black angus;” . Σαν να το έκανε επίτηδες, “μοσχαράκι  παρακαλώ”. Μην μας περάσει και για τίποτα ψώνια. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στην τελευταία ερώτηση “θα θέλατε γαρνιτούρα πατάτες τηγανητές  spice , πατάτα φούρνου με λιωμένα τυριά ή  σαλάτα”  . Θα μας τρελάνει η κοπέλα , τόσες επιλογές ………….






Μόνο από αυτές τις 3 ερωτήσεις, από αυτό τον μίνι διάλογο το μαγαζί το λάτρεψα. Τότε ακούστηκε πάλι η εσωτερική φωνή να μου λέει “πάρε μια μπύρα όσο περιμένεις και κρίνε αφού δοκιμάσεις”. Μόλις ζήτησα τον κατάλογο ήρθε μπροστά μου μια λίστα από 5 βαρελίσιες , - μέσα βέβαια η κόκκινη Corfu Real Ale -  στη Κέρκυρα είμαστε  και καμιά   55αρια  ετικέτες, από όλα τα είδη μπύρας και διάφορες χώρες προέλευσης μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση καμιά 10αρια Ελληνικά μικροζυθοποιεία.




Τι άλλο τελικά να περιμένεις από ένα μαγαζί που σερβίρει Burgers και μπύρες ;;;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου